Трима мъже са задържани за съучастие в причиняване на пожар в

...
Трима мъже са задържани за съучастие в причиняване на пожар в
Коментари Харесай

Задържаха трима мъже за палеж на къща в чирпанското село Целина

Трима мъже са арестувани за съучастничество в причиняване на пожар в чирпанското село Целина.

Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Сигнал за пожар в къща е получен към 3:40 часа през вчерашния ден. На място е изпратен екип на Регионална работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “- Чирпан, който е загасил пламъците.

Установено е, че е изгоряла цялата покривна конструкция на къщата, както и намиращата се в стаите мебелировка. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че двама мъже на 40 години и 19-годишен юноша са съпричастни към действието. 
 
По случая е формирано е досъдебно произвеждане. Ако бъде потвърдена виновността им, законът планува наказание от една до осем години отнемане от независимост. 

Общо 164 пожара са премахнати през последното денонощие, няма потърпевши хора, оповестяват от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. Пожарникарите са реагирали на 196 сигнала за катастрофи. С директни материални вреди са зародили 31 пожара, от които 15 в жилищни здания, пет в транспортни средства и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР